2 u 1: De Limanos i Shoplifters

Novosadska grupa De Limanos, lokalnoj publici dobro poznata kao svojevrsni konglomerat muzičara iz raznih bendova punk HC scene devedesetih, nastupiće u SKCNS Fabrici u subotu 24. februara, od 21 čas.

Ovom prilikom promovisaće svoj dugo očekivani album prvenac Blender, za koji su pesme pisali od osnivanja, u danima pandemijske izolacije. Album u CD formatu objavljen je pod okriljem novosadskog SKC-a i biće dostupan tokom večeri po promo ceni od 500 dinara.

Sugrađani Shoplifters, koji ovih dana obeležavaju 22 godine postojanja i delovanja, na ovom nastupu će koncertno predstaviti svoj 4. studijski album pod nazivom Second Nature.
Album je objavljen krajem 2023. godine na vinilu i na digitalnim platformama, a zanimljivo je da iza izdanja stoje četiri izdavačke kuće sa čak tri kontinenta: Brassneck Records (UK), Waterslide Records (Japan), Pop Kid Records (USA) i Rad Girlfriend Records (USA). Doktori lepih melodija, kako ih je nedavno opisao domaćin događaja Igor Todorović Zgro, za posetioce spremaju jaku dozu svoje terapije koja melanholijom leči melanholiju.

Koncert počinje u 21 čas, a cena ulaznice je 600 dinara u pretprodaji, dok će na dan koncerta biti 800 dinara.
Ulaznice će od ponedeljka biti u pretprodaji na sledećim lokacijama:
• caffe DUBLIN (Štrosmajerova 5, Petrovaradin)
• ORDINACIJA Art Café (Jevrejska 4)
• CRNI OVAN (Ilije Ognjanovića 2)
Na dan koncerta ulaznice će moći da se kupe na biletarnici Fabrike koja će biti otvorena od 20 časova.

The event is finished.

Oznake:

Datum

24. феб 2024.
Završen!

Vreme

21:00

Lokacija

Studentski kulturni centar Fabrika
Bulevar despota Stefana 5, Нови Сад
Kategorija