Atheist Rap / Warm Up

Svima dobro poznati srpski pank-rok bend, poreklom iz Novog Sada, Atheist Rap nastupiće u okviru „Warm Up” festivala u javnim prostorima, 12. januara u 17 časova u samom centru Novog Sada, u Zmaj Jovinoj ulici (kod Telenora).

Bend je osnovan 1989. godine, a debitantski album „Maori i crni Gonzales“ izašao je 1993. godine. Pesme „Varburg limuzina“ i „Blu trabant“ plasirale su ovaj bend na vrhove skoro svih top-lista u bivšoj Jugoslaviji. Danas iza sebe imaju osam studijskih albuma, od kojih je poslednji „JBT POP“ izdat 2019. godine.

„Warm Up” koncerti desiće se 12. januara na više lokacija u gradu. Lokalni umetnici i bendovi svojim nastupima će najaviti početak godine titule, koja zvanično počinje 13. januara programom u Srpskom narodnom pozorištu, velikim događajem na otvorenom, kao i koncertima na više desetina lokacija.

Ideja je da 12. januara predstavimo Novi Sad kroz muziku i na taj način zagrejemo Novosađane i goste za ono što ih očekuje. Pored Atheist Rapa, u okviru „Warm Up” festivala koncerte će održati Love Hunters, UV, Dragon’s Fuel, Šinobusi, Zbogom Brus Li, Stefan i akustični gadovi, Killo Killo Banda, Klo Klo, Plavi ptičić, Gift, i Josip A Lisac.

The event is finished.

Oznake:

Datum

12. jan 2022.
Završen!

Vreme

17:00 - 17:45

Lokacija

Progres (Telenor)
Modene 1, Нови Сад

Organizator

Umetnička asocijacija „Inbox”
X