Bilja i Bistrik koncert

Bilja Krstić i Bistrik orkestar

Nastup Bilje Krstić i Bistrik orkestra, koji je prvobitno trebalo da se realizuje 13. januara u okviru Dočeka 7530, a odložen je zbog bolesti pevačice, zakazan je za četvrtak, 10. mart u hali 1 Novosadskog sajma, sa početkom u 20 sati u okviru programa Evropske prestonice kulture.

Sve ulaznice kupljene za prvobitni termin će važiti za novi datum. Neće biti potrebno menjati za druge. Kupcima ulaznica za prvobitan termin kojima ne odgovara novi datum održavanja, mogu da ostvare povrat novca za kupljene karte.Informacije o refundaciji karata možete pogledati na sajtu Gigxstix-a.

Moćan i eksplozivan Bistrik više od 19 godina, na najbolji način pronosi ono što je najautentičnije sa ovih prostora. Na koncertima po metropolama sveta njihov program doživeo je veliko divljenje i priznanje. Nastupali su u prestižnim svetskim prostorima kao što je Kennedy Center u Vašingtonu, Koloseum u Rimu, na festivalima u Indoneziji, Brazilu, SAD, Kanadi, Rusiji, Francuskoj, Italiji, Nemačkoj, Austriji, Turskoj, Belgiji, Švajcarskoj, Poljskoj i Rumuniji.

Pored toga, vlasnici su brojnih priznanja kritičara i publike na koncertima širom Evrope i sveta, uključujući Prinčevu nagradu za tri albuma: Bistrik, Zapisi i Tarpoš, godišnju nagradu festivala Beovizija, za promovisanje srpske muzike u inostranstvu, kao i nagradu za najbolju filmsku muziku rađenu za film „Zona Zamfirova“ u Valensiji. Sa Mikijem Stanojevićem (Bistrik orkestar) dobila je Grand Prix nagradu na SOFEST-u za muziku za film „Branio sam Mladu Bosnu“.

Događaji će biti organizovani u skladu sa epidemiološkim uslovima i merama koje budu aktuelne u trenutku održavanja događaja. Na događajima će biti neophodno nošenje maski i držanje distance.

Mesta na događaju su sedeća, а ulaznice su u prodaji u celokupnoj Gigstix prodajnoj mreži i na njihovom sajtu, kao i na blagajni Novosadskog sajma gde će se karte prodavati za sve događaje od 17 do 20 sati.

Partner programa Seobe duša je Novosadski sajam, a podršku su pružili i kompanije Globos osiguranje i Dijamant DOO

Foto: Promo

Oznake:

Datum

10. мар 2022.
Završen!

Vreme

20:00

Lokacija

Hala 1 Novosadskog sajma
Hajduk Veljkova 11, Novi Sad

Organizator

Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”
Internet adresa
https://novisad2022.rs/