Boško Dudvarski & prijatelji | Novosadsko muzičko leto 2024.

Koncert Boško Dudvarski & prijatelji održaće se u okviru manifestacije Novosadsko muzičko leto, 25. juna sa početkom u 21 sati, u dvorištu OTP banke (Trg slobode 5, ulaz preko puta parkinga kod SNP-a).

Veče Dalmacije u Novom Sadu
Novosadski pevač, specifične i prepoznatljive boje glasa, okupio je sjajne muzičare iz Makarske, Zagreba, Novog Sada i Beograda kako bi svi, udruženim snagama, nezaboravnim melodijama legendarnih izvođača, poput Olivera Dragojevića, Mišo Kovača, Arsena Dedića, Zorice Kondže, Masima i Džibonija uneli duh Dalmacije u srce Novog Sada.

Učestvuju:
Boško DUDVARSKI, vokal
Klaudija VUKOVIĆ – Bojana LAZIĆ, vokali
Igor GOJAK, perkusije, gitara i vokal – Ante GELO, gitara
Siniša BLANUŠA, klavir – Branislav LUKIĆ, akustična gitara
Vukašin RANKOV, električna gitara – Kosta MAĐAREVIĆ, bas
Sebastijan KEREKEŠ, bubnjevi

Kao specijalni gosti programa nastupiće i Tamburaški orkestar, pod upravom koncert-majstora Zorana Bugarskog Brice i Petar i Zoran-Kina Alvirović iz benda Apsolutno romantično.

Pozivajući publiku da dođe na ovaj događaj, muzičari najavljuje nezaboravno veče inspirisano neodoljivim šarmom, toplinom i lepotom muzike Dalmacije, samim tim i jedinstvenu atmosferu koja će slušaoce preneti na mirisne obale Jadranskog mora…

Prodaja ulaznica, od ponedeljka 3. juna, u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2), radnim danima od 9h do 14h, kao i dva sata pred početak koncerta na mestu održavanja. On-line rezervacije i kupovina karata (uplata na račun) na linku: www.muzickaomladina.org
Cena ulaznice: 1.000 dinara

The event is finished.

Datum

25. јун 2024.
Završen!

Vreme

21:00

Lokacija

Trg Slobode
Трг слободе, Нови Сад
Kategorija