BRAVE NU WORLD TOUR

Nastup bendova The Feeders, The Firestarters i Kaosis, u okviru Brave Nu World, nastupiće zajedno 20. jula u SKCNS Fabrika u Distriktu, sa početkom u 19 časova.

ULAZNICE

THE FEEDERS su australijski bend koji je zvanična pratnja Andersa Colsefnia prvog pevača benda Slipknot. Usled njegove nemogućnosti da se pridruži turneji iz privatnih razloga bend je odlučio da se ipak otisne na stari kontinent i odsvira omaž bendu Slipknot i provedu nas kroz celokupnu diskografiju sa akcentom na prvi album benda Mate. Feed. Kill. Repeat.

Na bini će im se isto veče pridružiti takođe australijanski THE FIRESTARTERS koji aktivno već godinama šire duh benda The Prodigy. Prokrstarivši nekoliko puta domaćim kontinentom gde su viđeni kao prava koncertna atrakcija ovo će im biti prvo predstavljanje u Evropi.

KAOSIS su jedno od jačih mlađih imena australijske nu metal scene i na ovoj turneji publici će predstaviti svoj zvuk prožet mnoštvom uticaja koji vuku korene od ekstremnog metala do dubokog elektronskog andergraunda.

The event is finished.

Oznake:

Datum

20. јул 2024.
Završen!

Vreme

19:00

Lokacija

Studentski kulturni centar Fabrika
Bulevar despota Stefana 5, Нови Сад
Kategorija