Dejt Sandre Silađev

Monodramu Dejt Sandre Silađev imaćete priliku da pogledate 1. novembra u 19.30 časova na sceni Pozorišta mladih u Novom Sadu.

Ulaznice.

Sandra Silađev je u ulozi sredovečne gospođe i samohrane majke Olivere Živković koja je izašla na zakazani ljubavni sastanak. Međutim njen dejt se ne pojavljuje. Olivera dakle čeka.

Koga i šta? Da li će saznati rezultate svojih zdravstvenih nalaza? Hoće li otkriti koji je smisao braka i zaklinjanja na večnu ljubav? Kako Olivera tretira majčinstvo i tumači položaj žena u današnjem društvu? Da li će shvatit zašto je dužina haljine i visina štikle obrnuto proporcionalna jačini morala? Hoće li saznati da li su kafići prilagođeni potrebama osoba sa invaliditetom? Da li je svet sigurno mesto za tinejdžerke? Da li je bolje biti plaćena ili neplaćena domaćica? Kako samohrana majka u isto vreme i doji bebu i ide na posao?

Olivera se oseća kao dama, usedelica, babadevojka i raspuštenica, čak i kao udovica, mada niko nije umro. Sluđena je kategorizacijama i čudnim odnosima između ljubavnika u 21. veku. Smatra da ne traži mnogo od života, samo i jednostavno ono što svaki odrasli pojedinac želi za sebe – da pronađe svoju srodnu dušu. Ima li je za Oliveru na ovom celom svetu? Ili bar na internetu?

The event is finished.

Datum

01. нов 2023.
Završen!

Vreme

19:30

Lokacija

Pozorište mladih
Ignjata Pavlasa 4 Novi Sad

Kategorija