DJ Killo Killo

DJ Killo Killo sastav nastupa 4. septembra u 20 časova u na muzičkoj sceni 2 u Distriktu u okviru otvaranja programskog luka Kaleidoskop kulture.

DJ Killo Killo rođen je kao Vojislav Malešev u Novom Sadu gde radi u Srpskom narodnom pozorištu, kao pevač u operskom horu. Ima samostalni reggae/ragga MC projekat pod nadimkom Killo Killo u kome peva preko roots reggae ili ragga ridima koristeći svoju poeziju, a ponekad dodajući i orijentalne nijanse postojećim melodijama. 2007. godine je osnovao bend KILLO KILLO banda koji ga uspešno prati ritmovima sa visoko energetskom fuzijom funk, reggae i dancehall vibracija.

Kao DJ Killo Killo aktivno učestvuje u svim događajima koje organizuje Global Village People, a nastupao je širom bivše Jugoslavije, u Rio De Žaneiru, Parizu, Beču, Dortmundu, Kelnu itd. Njegovi omiljeni muzički interesi uglavnom su vezani za njegovo „trans-globalno“ razmišljanje zasnovano na ideji da se slušanjem muzike Indije, Bliskog istoka, Balkana, severne Afrike i Amazonije može naći duhovna sreća i obogaćenje duše. Sposoban je da natera ljude da plešu i uživaju u modernim ritmovima u kombinaciji sa raznim tradicionalnim nasleđem trećeg sveta koji ponekad mogu da dovedu ljude u neku vrstu meditativnog transa ili jedan korak dalje od mističnog iskustva.

Ceo muzički program u okviru nedelje otvaranja Kaleidoskopa pogledajte na ovom linku.

Partneri Kaleidoskopa kulture su Erste banka, IDEA, DDOR osiguranje, A1 Srbija i Heineken Srbija.

Foto: Promo

 

Oznake:

Datum

04. сеп 2022.
Završen!

Vreme

20:00 - 21:00

Lokacija

Distrikt
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад

Organizator

Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”
Internet adresa
https://novisad2022.rs/