Dragon’s Fuel / Warm Up

Kvartet „Dragon’s Fuel” nastupiće u okviru „Warm Up” festivala u javnim prostorima, 12. januara u dvorištu Hotela Vojvodina, u 17 časova.

Dragon’s Fuel je kvartet, sastavljen od iskusnih muzičara i živopisnih karaktera. Sastav čine kompozitor i multiinstrumentalista Lav Kovač, basista Marko Čurčić i dvojica saksofonista Vojislav Savkov i Predrag Okiljević. Svoju muziku opisuju kao Novosadsku soničnu misu, panonske trans-ritmove, iskustva iz Meksika, hladni i plamteći džez, Istok, Zapad i planete, Univerzum, Mikroverzum i sadašnji trenutak.

„Warm Up” koncerti desiće se 12. januara na više lokacija u gradu. Lokalni umetnici i bendovi svojim nastupima će najaviti početak godine titule, koja zvanično počinje 13. januara programom u Srpskom narodnom pozorištu, velikim događajem na otvorenom, kao i koncertima na više desetina lokacija.

Ideja je da 12. januara predstavimo Novi Sad kroz muziku i na taj način zagrejemo Novosađane i goste za ono što ih očekuje. Pored sastava Dragon’s Fuel, u okviru „Warm Up” festivala koncerte će održati bendovi Love Hunters, UV, Šinobusi, Zbogom Brus Li, Stefan i akustični gadovi, Killo Killo Banda, Klo Klo, Atheist Rap, Plavi ptičić, Gift, i Josip A Lisac.

Foto: Jovo Jovanović

Oznake:

Datum

12. јан 2022.
Završen!

Vreme

17:00 - 17:45

Lokacija

Hotel Vojvodina
Hotel Vojvodina, Трг слободе, Нови Сад

Organizator

Umetnička asocijacija „Inbox”