Fantom / Zastave budućnosti

Fantom, predstavnik novog talasa urbanog zvuka, održaće koncert 30. aprila na Sceni 1 u Kreativnom distriktu, u okviru trodnevnog događaja Zastave budućnosti.

Bez žanrovskih ograničenja, Fantom, inače alter ego kantautora, producenta i performera Petra Wagnera, spaja sint pop, elektro, dens i trep melodije u pesme koje izdvaja svojevrsni, originalni muzički stil upotpunjen prepoznatljivim, atmosferičnim vokalom. Od kako se pojavio krajem 2019. godine, na sceni se izdvojio sa alternativnim hitovima kao što su „Žena”, „2 AM”, „Bebo, pazi”, „Leto” i ostali koje su i publika i kritika podjednako dobro prihvatili. Krajem 2021. godine objavljuje prvi video spot za singl „Barbara” koji dolazi do vrha top lista u celom regionu.

Fantomovi koncerti tokom kojih nastupa sa bendom su poznati kao energični rokenrol šou na kome će se publika dobro iskakati i nikada neće znati šta novo i nepredvidivo može da očekuje.

Detalje o ostalim programima, izložbama, radionicama, seminarima, revijama, cirkuskim performansima i koncertima, koji se održavaju 30. aprila u Kreativnom distriktu, u okviru programa „Zastave budućnosti”, pogledajte na ovom linku.

Podršku programu „Zastave budućnosti” pružili su: IDEA, DDOR, i A1 Srbija.

Oznake:

Datum

30. апр 2022.
Završen!

Vreme

21:00 - 22:00

Lokacija

Scena 1, Distrikt
Bulevar despota Stefana 5, Novi Sad

Organizator

Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”
Internet adresa
https://novisad2022.rs/