feloneezy

Feloneezy / Zastave budućnosti

Nastup DJ-a  Feloneezy, biće održan 30. aprila u Kreativnom distriktu, na Sceni 4 u 23 časa, kao deo programske celine Zastave budućnosti.

Feloneezy zauzima jedinstven prostor unutar scene, njegov uticaj je nemerljiv, a pristup DJ-ingu koji je vremenom postao opšte prihvaćen je u Beogradu i regionu bio prisutan pre nego što je globalno afirmisan zahvaljujući aktivnostima kolektiva Mystic Stylez koji je pokrenuo pre više od 10 godina.
Pored interosovanja za praktično sve žanrove elektronske muzike njegov afinitet prema nepoznatim, izgubljenim pop draguljima ne može dugo da ostane suzdržan. Žarko je bio na turnejama po celom svetu, a ogromno muzičko znanje koje pokriva sve od džeza do savremenih elektronskih stilova je tu samo da doda bogat sloj na uvek veoma funkcionalno klupsko iskustvo.

Detalje o ostalim programima, koncertimaradionicama, plesnim i cirkuskim performansima, revijama i izložbama, koji se održavaju 30. aprila u Kreativnom distriktu, u okviru trodnevnog programa „Zastave budućnosti”, pogledajte na ovom linku.

Podršku proramu „Zastave budućnosti” pružili su: IDEA, DDOR, i A1 Srbija.

Foto: Promo

Oznake:

Datum

30. апр 2022. - 01. мај 2022.
Završen!

Vreme

23:00 - 01:00

Lokacija

Scena 4, Distrikt
Bulevar despota Stefana 5, Novi Sad

Organizator

Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”
Internet adresa
https://novisad2022.rs/