Festival Dok’n’Ritam

Festival muzičkog dokumentarnog filma Dok’n’Ritam biće predstavljen u četvrtak 1. juna u SKCNS Fabrika, sa početkom u 21 čas.

U pitanju je jedinstveni festival u Srbiji koji, pored takmičarske i revijalne selekcije muzičkih dokumentaraca, uključuje i promocije muzičkih knjiga, kao i koncerte afirmisanih i neafirmisanih sastava iz regiona.

Festival se održava u Beogradu, u Domu kulture Studentski grad, a u septembru 2023. će biti održan osmi put. U sklopu predstavljanja festivala, biće prikazani filmovi Uskrs, grad i rock’n’roll i Rainey, dokumentarci koji su nagrađeni na prethodnim izdanjima Dok’n’Ritma. Posle projekcija, razgovaraćemo o festivalu i muzičkim dokumentarcima sa direktorkom festivala Sandrom Rančić, Igorom Toholjem, suosnivačem i selektorom festivala D’n’R i autorima prikazanih filmova.

Program:

21:00 – projekcija filma Rainey, autora Miloša Tasića

21:35 – projekcija filma Uskrs, grad i rokenrol, autora Ivana Velisavljevića i Katarine Janković-Popović

22:00 – razgovor sa Sandrom Rančić, osnivačicom i direktorkom festivala Dok’n’Ritam, Igorom Toholjem, suosnivačem i selektorom festivala D’n’R, i autorima filmova Katarinom Janković-Popović, Ivanom Velisavljevićem i Milošem Tasićem.

Ulaz je besplatan.

The event is finished.

Oznake:

Datum

01. јун 2023.
Završen!

Vreme

21:00

Lokacija

Studentski kulturni centar Fabrika
Bulevar despota Stefana 5, Нови Сад
Kategorija