Gift / Warm Up

Novosadski sastav Gift nastupiće u okviru „Warm Up” festivala u javnim prostorima, 12. januara. Koncert počinje u 17 časova na Ribljoj pijaci (kod Špajza 137).

Gift čini ekipa posvećenih umetnika, koji redovno nastupaju širom regiona. Grupa je osnovana 1990. godine, kada su odlučili da se bave „kaveringom“. Na taj način bend je postigao lokalnu a zatim i regionalnu popularnost, svirajući pesme bendova i izvođača kao što su: Suede, Pulp, Blur, Radiohead, Placebo, Bowie, Depeche Mode i mnogi drugi.

„Warm Up” koncerti desiće se 12. januara na više lokacija u gradu. Lokalni umetnici i bendovi svojim nastupima će najaviti početak godine titule, koja zvanično počinje 13. januara programom u Srpskom narodnom pozorištu, velikim događajem na otvorenom, kao i koncertima na više desetina lokacija.

Ideja je da 12. januara predstavimo Novi Sad kroz muziku i na taj način zagrejemo Novosađane i goste za ono što ih očekuje. Pored Gifta, u okviru „Warm Up” festivala koncerte će održati Love Hunters, UV, Dragon’s Fuel, Šinobusi, Zbogom Brus Li, Stefan i akustični gadovi, Killo Killo Banda, Klo Klo, Atheist Rap, Plavi ptičić, i Josip A Lisac.

Oznake:

Datum

12. јан 2022.
Završen!

Vreme

18:00 - 18:45

Lokacija

Riblja pijaca (Kod Špajza 137)
Špajz Salaša 137, Трг републике, Нови Сад

Organizator

Umetnička asocijacija „Inbox”