Is this it?

Ako žudite za tim post-pank, indi/alt post-nostalgičnim post-zvukom kasnih devedesetih i ranih dvehiljaditih – Is This It? je događaj za vas! Održaće se 8. juna u SKCNS Fabrici od 20 časova.
Bendovi koji će za vas svirati, inspiraciju vuku direktno od indi, alt i post/pop-punk rok velikana poput Strokes-a, Radiohead-a, Green Day-a, Arctic Monkeys-a, Blink-a, Interpol-a, Bloc Party-a i mnogih mnogih drugih.
Upad je 600 dinara, vrata Fabrike će biti otvorena od 19 časova, a prve note će se čuti u 20 časova!
🎸 Hydrogen je indi rok grupa koja je aktivna od 2021. godine. Postali su poznati široj publici nakon učešća na ovogodišnjoj Pesmi za Evroviziju sa hitom „Nemoguća misija“. Osim ovoga, iza sebe imaju EP pod nazivom „En Route“ i mnoštvo singlova. Spotovi su im upečatljivi, zabavni i originalni – uz muziku inspirisanu post-punk revival bendovima ranih ’00-ih. Nastupi su im okarakterisani ogromnom energijom, vedrom atmosferom i neodoljivim šarmom. Osim ispunjene predstojeće letnje sezone, rade i na novom materijalu i na albumu prvencu.
🎸 See It My Way je akustični bend iz Novog Sada koji vuče uticaje emo revival bendova sa punk i hardcore etikama. Bend je do sada samostalno objavio i snimio EP pod nazivom „111“ sa 6 pesama uz gomilu singlova na njihovom Youtube kanalu koji su većinom propraćeni muzičkim videima. Poprilično su aktivni kada su live nastupi u pitanju, a od većih svirki ističu nastup na To Be Punk festivalu, Exit-u, kao i svirku sa bendom Nothington. Tokom 2023. su počeli sa snimanjem novog materijala koji planiraju da objedine i prezentuju kroz svoje prepoznatljive DIY spotove i pre svega novo EP izdanje tokom ove godine.
🎸 Alternativni rok bend daze postoji od 2019. godine, a u trenutnom sastavu je od 2024. i čine ga Ilija Maršićević (vokal i gitara), Katarina Zarić (bas gitara), Aleksa Telalović (gitara) i Vid Milošević (bubnjevi). Poznat je beogradskoj andergraund publici sa nastupa na festivalima Kontakt, Mikser, Kišobran žurci, svirkama u Cetinjskoj 15 i kulturnim centrima poput Božidarca i ostalih. Nakon učešća na drugoj Hali Gali kompilaciji sa svojim prvim singlom “A ti, da ti”, u martu ove godine su predstavili prvi (demo) album pod nazivom “fever dream – demos”.
🎸 Always Wrong predstavlja četvoročlani punk rock bend iz malog vojvođanskog gradića Odžaka. Njihova priča počela je u februaru prošle godine iako članovi uopšte nisu novi na sceni (većina njih je svirala po bendovima poput Against The Odds, Sex Or Suicide, Self titled itd.) a od svojih uzora navode čist kalifornijski zvuk i velikane poput Sum 41, blink-182 i Green Day. Trenutno su u procesu snimanja prvog albuma. Bend čine Ognjen Arđelan, Vladan Terzić, Sreten Jovanović i Nikola Radosavljević.

The event is finished.

Oznake:

Datum

08. јун 2024.
Završen!

Vreme

20:00

Lokacija

Studentski kulturni centar Fabrika
Bulevar despota Stefana 5, Нови Сад
Kategorija