Izložba „Još jedan pogled na svet”

Izložba radova dece i mladih osoba sa autizmom „Još jedan pogled na svet” biće  otvorena u Kulturnoj stanici Mlin 1. aprila, u petak a traće do 15. aprila

Izložba radova dece i mladih osoba sa autizmom predstavlja ptodukt likovnih radionica Društva za podršku osobama sa autizmom grada Novog Sada. Ovaj vid terapije i umetničkog stvaranja DPOSA realizuje već trinaest godina i za sobom ostavlja niz izložbi širom Srbije.

Na izložbi se mogu videti slikarski radovi rađeni na platnima dimenzije 80×60 santimetara, akrilnim bojama sa raznolikom tematikom. Slike koje su produkt radionica, predstavljaju viđenje i shvatanje umetnosti dece i mladih osoba sa autizmom o svetu koji ih okružuje. Likovni stvaraoci su različitog uzrasta od 10 do 33 godina, pa je tako i njihovo interesovanje drugačije. Koncept izložbe obuhvata različite motive, među kojima se mogu videti mrtve prirodi, pejzaži, kompozicije i portreti. Kroz sama likovna dela može se videti senzibilitet svakog pojedinca, traženje emotivnog, psihičkog i fizičkog stanja gde udruženi sa dodatkom boje i četke ostavljaju jak utisak na posmatrača.

The event is finished.

Oznake:,

Datum

15. апр 2022.
Završen!

Vreme

18:00

Lokacija

Kulturna stanica Mlin
Radnička 20, Нови Сад
Internet adresa
https://mlin.kulturnestanice.rs/
Kategorija