Ja kao digitalni urednik/urednica / A1 Srbija

Radionica „Ja kao digitalni urednik/urednica” održaće se 29. aprila u Kulturnoj stanici Liman, u okviru programa Zastave budućnosti.

Ekran mobilnog telefona je ključna, primarna platforma doba u kojem živimo. Koristimo ga za komunikaciju, ali i za učenje, rad, zabavu, kupovinu i u mnogim drugim situacijama svakodnevno. Birajući aplikacije koje instaliramo, način na koji koristimo telefon i njegovu primarnu namenu, postajemo aktivni urednici našeg digitalnog sveta. Influenseri kao predavači vodiće radionicu „Ja kao digitalni urednik/urednica” sa željom da deci i roditeljima približe teme digitalne pismenosti i pokažu koliko je važno imati znanje i veštine u digitalnom okruženju pomoću kojih se mogu bezbedno informisati i na pravi način informisati druge.

Predavači: Aleksa Todorović (influenser) i David Pavlović (influenser).

Teme o kojima će se govoriti na radionici su medijska i digitalna pismenost, onlajn ponašanje, onlajn bezbednost i cyberbullying.

Za učešće u radionici se možete prijaviti putem ovog linka

Broj mesta je ograničen na 50.

Detalje o ostalim programima, džez koncertimaizložbama, radionicama i performansima, koji se održavaju 28. aprila u Kreativnom distriktu, u okviru trodnevnog programa „Zastave budućnosti”, pogledajte na ovom linku.

Podršku programu „Zastave budućnosti” pružili su: IDEA, DDOR i A1 Srbija.

Oznake:

Datum

29. апр 2022.
Završen!

Vreme

17:30 - 19:00

Lokacija

Kulturna stanica Liman
Kreativni distrikt na Velikom Limanu, Булевар деспота Стефана, Нови Сад
Internet adresa
https://opens.kulturnestanice.rs/