Johnny Midnight Trio | Novosadsko muzičko leto 2024.

Johnny Midnight Trio nastupiće u okviru manifestacije Novosadsko muzičko leto, 2. jula u dvorištu OTP banke (Trg slobode 5), sa početkom u 21 čas.

Nikola Đuričko, vokal i gitara
Aleksandar Panić, bas
Srđan Milenković, bubnjevi.

Džoni midnajt trio je osnovan u jednom studiju u Los Anđelesu, krajem novembra 2021. Ono što je počelo kao spontana razmena muzičkih ideja, kroz kreativna i opuštena druženja trojice prijatelja, našeg proslavljenog glumca Nikole (Džonija) Đurička, u bendu vokala i gitariste, basiste Aleksandra (Meksika) Panića i bubnjara Srđana Milenkovića preraslo je, postepeno, u ozbiljnu priču.
Džoni midnajt trio, danas je formiran bend koji je krajem 2022. godine napravio i svoj prvi album pod nazivom ,,Po sećanju”. Na njemu se nalazi 11 pesama, od kojih su dve autorske, a devet obrade domaćih rok sastava i izvođača, s prostora Jugoslavije, među kojima su Riblja čorba, KUD Idijoti, EKV, Dado Topić.
Sve obrade, članovi benda su uradili i snimili, kako stoji i u samom nazivu ovog prvenca, „po sećanju“. Album je uživo snimljen u Los Anđelesu u produkciji Majkla Patersona.
U recenziji albuma, novinar i rok kritičar Petar Janjatović, između ostalog navodi da svaka numera  ima svoju priču, kao i da su muzičari „dali viđenje starih nota s jakim ličnim pečatom.“

Prodaja ulaznica za koncert, od 3. juna, u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2), radnim danima od 9h do 14h, kao i dva sata pred početak koncerta na mestu održavanja. On-line rezervacije i kupovina karata (uplata na račun) na linku: www.muzickaomladina.org
Cena ulaznice: 1.500 dinara

The event is finished.

Datum

02. јул 2024.
Završen!

Vreme

21:00 - 22:30

Lokacija

Trg Slobode
Трг слободе, Нови Сад
Kategorija