Joker Out

Jedan od trenutno najtraženijih mladih bendova u regionu JOKER OUT, zbog velikog interesovanja nastupiće u Novom Sadu dva puta, 27. i 28. oktobra u SKCNS Fabrika, sa početkom u 21 čas.

Ulaznice.

Nakon što su postali najprodavaniji live muzičari u Sloveniji i dva puta bend godine, autori evrovizijskog hita »Carpe Diem« su se u srpskim medijima počeli pojavljivati prošle jeseni, kada su izdali svoj premijerni singl na srpskom »Demoni«. U maju su bili gosti na velikom rasprodatom koncertu Buč Kesidi na stadionu Šalata u Zagrebu, a u roku od samo nekoliko dana rasprodata su dva koncerta u Tvornici kulture zakazani za novembar. Zakazane su Irska, Britanska i Nordijska turneja, a već su rasprodali 12.000 karata za svoj najveći koncert 6. oktobra u ljubljanskoj Areni. Hiljade posetilaca je uživalo na njihovom nastupu na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu na beogradskom Ušću, a u avgustu će otvori i nastup grupe Franz Ferdinand u Varaždinu.

U prethodnim godinama temeljno su razvili muzički pravac koji se naziva šagadelički rok (shagadelic rock`n`roll), a ovaj energičan, ali zavodljiv i moderan zvuk osvojio je region. Singlovima sa svog debitantskog studijskog albuma „Umazane Misli“ preuzeli su radijske i streaming top liste, kao i velike koncertne scene širom regiona. Njihovi veoma posećeni koncerti odišu eksplozivnim gruvom i šarmantnim melodijama koje fanovi strastveno pevaju. Neverovatna energija, unikatan vizuelni identitet i moćna muzika doneli su im dve uzastopne nagrade za izvođača godine, 2021. i 2022. godine, kao i nagradu za pesmu godine 2021. godine.

The event is finished.

Oznake:

Datum

28. - 29. окт 2023.
Završen!

Vreme

21:00

Lokacija

Studentski kulturni centar Fabrika
Bulevar despota Stefana 5, Нови Сад
Kategorija