Jugoslovenka

Najfinija selekcija regionalnih hitova očekuje vas na još jednoj Jugoslovenka žurci, koja će se održati 12. aprila u Domu kulture, sa početkom u 21 čas.

Ulaznice.

Već pet godina žurka Jugoslovenka puni beogradske klubove Šlep, Štrafta i Pop Quart, a u poslednjih godinu dana bila je rasprodata i u preko 30 klubova širom regiona.

Ovo je žurka svih velikih jugoslovenskih bendova, urbanih muzičkih pokreta, jedan presek scene nekad i sad na ovim prostorima. Spremite grlo za pevanje i noge za plesanje, a na repertoaru će biti Dino Dvornik, EKV, Haustor, Denis & Denis, Idoli, Bebi Dol, Partibrejkers, Prljavo Kazalište, Oliver Mandić, Đavoli, Bajaga… a biće tu i novih snaga poput Nipplepeople, Buč Kesidi, SevdahBaby, MVP, Irie FM, Z++, Artan Lili…

Za DJ pultom Duško Milojević a.k.a. Dulex, čovek koji je bio rezident najboljih beogradskih alternativnih klubova kao što su Akademija, Povetarac, Ben Akiba, Pazi Škola, Štrafta, Pop Quart, Šlep… i čovek koji već punih 10 godina u Božidarcu u okviru Vračar Rocks serijala organizuje koncerte najboljih regionalnih bendova.

The event is finished.

Datum

12. апр 2024.
Završen!

Vreme

21:00

Lokacija

Dom kulture
Ignjata Pavlasa 4, Нови Сад
Kategorija