Kako da namestite svoj prvi strim (Twitch i YouTube) / Umetnost igre

U okviru konferencije „Umetnost igre” će biti organizovana radionica na temu „Kako da namestite svoj prvi strim (Twitch i YouTube)” koju će viditi Nino Jocov, 3. septembra od 18 do 19.30 časova u Distriktu, u objektu Radionica, lokal 10.

Nino Jocov rođen je 1994. u Subotici a završio je produkciju za audiovizuelne medije na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Ceo život pasionirani gejmer, a tokom studija mu je glavni hobi bio strimovanje na Twitch-u i kreiranje gejming sadržaja na YouTube-u. Trenutno živi u Subotici i bavi se audio i video montažom.

Nino će sa učesnicima podeliti iskustva sa strimovanjem i kreiranjem gejming sadržaja, na sledeće teme:

Kako uopšte započeti? Koji su prvi koraci i šta vam je potrebno od hardvera (i dodatne opreme) i softvera da bi ste se time bavili? Kako pravilno podesiti svoj prvi strim u OBS tako da bude u skladu sa tehničkim zahtevima platforme na kojoj želite da strimujete?

Konferencija „Umetnost igre” je izložba, priča, igra, doživljaj! Tokom četiri dana u toku otvaranja programskog luka Kaleidoskopa kultureod 1. do 4. septembra u zgradi Radionica u Distriktu, posetioci će imati priliku da urone u svet umetnosti oko i u igrama, da zavire iza piksela svega onoga što svet gejminga čini toliko opčinjavajućim. Jer gejming nije samo igra kojom ispunjavamo vreme. Gejming je aktivna umetnost.

Partneri Kaleidoskopa kulture su Erste banka, IDEA, DDOR osiguranje, A1 Srbija i Heineken Srbija.

Foto: Promo

Oznake:

Datum

03. сеп 2022.
Završen!

Vreme

18:00 - 19:30

Lokacija

Distrikt
Булевар деспота Стефана 5, Нови Сад