Kakva ti je žena, takav ti je život

Monodrama Kakva ti je žena, takav ti je život, u kojoj glumi Dragan Marinković Maca, održaće se 9. novembra u Pozorištu mladih, sa početkom u 19.30 časova. Ulaznice možete kupiti na prodajnim mestima Gigstixa ili online

O događaju

UPOZORENJE: Izaziva bolove u stomaku od smeha, veliku količinu suza radosnica, a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog smejanja!

Predstava „Kakva ti je žena, takav ti je život“ će vas naterati da razmislite dobro o sebi i o svetu koji vas okružuje, jer mi smo generacije koja ne želi vezu.

Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći onu pravu osobu. Želeli bismo poručiti svoju srodnu dušu preko interneta, čitamo „Pet načina kako da znaš da mu se sviđaš“ i „Sedam načina kako da je osvojiš“ misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekat na internetu. Ipak, mi smo ti koji ne žele vezu.

Želimo fasadu veze bez truda, držanje za ruke bez gledanja u oči, odugovlačenje bez ozbiljnog razgovora, obećanje bez stvarne posvećenosti. Želimo i proslaviti godišnjicu bez onih 364 dana koji vode do nje. Igramo igre bez pobednika i na kraju ostanemo sami. Želimo tu ljubav kao iz filma, ali ništa ne činimo.

Da li volimo da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak menja odnos dvoje ljudi i samu vezu ? Šta je potrebno za skladan brak? Odgovore na večita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

The event is finished.

Datum

09. нов 2023.
Završen!

Vreme

19:30

Lokacija

Pozorište mladih
Ignjata Pavlasa 4 Novi Sad

Kategorija