Killo Killo banda / Warm Up

Koncert Killo Killo bande biće održan 12. januara u podzemnom prolazu kod pošte, u okviru „Warm Up” festivala u javnim prostorima. Nastup počinje u 17 časova.

Killo Killo banda izdala je letos album „Pobeda je biti čovek”. Uprkos tome što je album sniman tokom 2020. godine, u veoma komplikovanim okolnostima, bend je ponosan na rezultat izazovnog i nesvakidašnjeg stvaralačkog procesa. Album čine 11 novih pesama, kao i jedan remiks.

Banda je u osnovi ostala dosledna sebi i originalnoj, istinskoj energiji kojom ovaj sastav prirodno zrači već dugi niz godina. Pesme su žanrovski raznovrsne, te kao i na prethodnim albumima pored najprisutnijeg regea, možemo čuti i afro-fank, rock-steady, dab pa i hip-hop.

„Warm Up” koncerti desiće se 12. januara na više lokacija u gradu. Lokalni umetnici i bendovi svojim nastupima će najaviti početak godine titule, koja zvanično počinje 13. januara programom u Srpskom narodnom pozorištu, velikim događajem na otvorenom, kao i koncertima na više desetina lokacija.

Ideja je da 12. januara predstavimo Novi Sad kroz muziku i na taj način zagrejemo Novosađane i goste za ono što ih očekuje. Pored Killo Killo bande, u okviru „Warm Up” festivala koncerte će održati Love Hunters, UV, Dragon’s Fuel, Šinobusi, Zbogom Brus Li, Stefan i akustični gadovi, Klo Klo, Atheist Rap, Plavi ptičić, Gift, i Josip A Lisac.

Oznake:

Datum

12. jan 2022.
Završen!

Vreme

17:00 - 17:45

Lokacija

Podzemni prolaz kod pošte
Pošta Srbije, Narodnih heroja, Нови Сад

Organizator

Umetnička asocijacija „Inbox”
X