Koala Voice

Zrno ljubavi posejano je pre nekih sedam-osam godina kada je ovo divno društvo, najdraža egzotična životinjica prvi put zakoračila u Bulevar. To veče je postalo mit. Elektricitet koji je sevao, prodrmao i povezao ljude struji kao pozitivan impuls i danas. Žestoki, atraktivni, zarazni i moćni, i na svetskoj sceni uočeni kao bend vredan pažnje. Sastav čiji album je producirao Denton Sapl (sarađivao sa njuškama poput Morrissey-a, Coldplay-a, Ian Brown-a) odabarani su da budu predgrupa Pixies-ima! Najbolje iz Slovenije na radost Novom Sadu – KOALA VOICE.
Koala Voice nam ovogodišnjom turnejom donosi peti studijski album – Auf Wiedersehen. U formi singlova, obogaćenih spotovima, do sada su predstavili pesme ‘Vest’, ‘Tebe imam rajši od drugih’, ‘The Bigger The City’ i ‘Late For The Party’. Uz njihov žustri scenski nastup i zarazne gitarske rifove uživaćemo u omiljenim pesmama sa njihovih prethodnih albuma, a i u novim pesmama u žanrovskom spoju indi roka, pank-popa i diska. Nakon uspešne prošlogodišnje turneje u Holandiji i rasprodatih koncerata u Ljubljani, Kopru i Mariboru, Koala Voice nastavlja sa samostalnim koncertima u inostranstvu. Evo ih i u Srbiji.
Četvoročlani sastav iz industrijskog dela Slovenije, iz malog grada Kisovec sa svojom mešavinom indi-pank, pop i disko zvuka već više godina osvaja publiku od Liverpula, Moskve, preko Zagreba, Novog Sada, Beograda, pa sve do Skopja, Varšave i Talina. Nastupi na najboljim svetskim festivalima potvrđuju da se ovaj nastup mora doživeti 🚀
Sa sastavom Koala Voice nastavljamo koncept muzičkih performansa u kojima objedinjujemo dva najvitalnija medija: muziku i knjige, koji se prožimaju i spajaju u neposredan, jedinstven i magnetičan doživljaj.
Koncert je u petak, 31. maja, u 21:30h.
Prodaja ulaznica u Bulevar Buksu, cena je 1000 dinara, kao podrška izvođačima, autorstvu i nezavisnoj muzičkoj sceni!
 • 00

  dana

 • 00

  sati

 • 00

  minuta

 • 00

  sekundi

Datum

31. мај 2024.

Vreme

21:30

Lokacija

Bulevar Books
Bulevar Mihajla Pupina 6, Novi Sad
Internet adresa
https://www.facebook.com/BulevarBooks/
Kategorija