Koncert: Laibach

Kultni slovenački sastav Laibach 28. novembra u Novom Sadu! Jedna od najprovokativnijih grupa sa prostora bivše Jugoslavije, majstori performansa i angažovanog muzičkog stvaralaštva, kultni slovenački kolektiv Laibach u utorak, 28. novembra održaće ekskluzivni koncert za sve generacije u novosadskom Srpskom narodnom pozorištu, na sceni Jovan Đorđević!
Sastav koji ne treba posebno predstavljati, u Novi Sad dolazi u okviru europske turneje pod nazivom Love is Still Alive ( Ljubav je još uvek živa), na kojoj predstavlja istoimeni projekat.
Reč je o materijalu koji se odnosi na naučnofantastični film iz žanra crne komedije, Iron Sky – The Coming Race (Gvozdeno nebo – nadolazeća rasa), za koji je grupa Laibach pripremila originalnu muziku. Uz to, grupa će predstaviti odabrane numere sa svojih nedavno objavljenih albuma, uključujući neke starije pesme sa svojih predstojećih projekata i set Laibach klasika, koji se protežu od ranih 80-ih do danas, ali i veoma aktualnu preradu pesme Leonarda Cohena The Future te na nju nadovezujuči se novi singl The Engine of Survival.
Organizator: Balkan Art Collaboration

The event is finished.

Datum

28. nov 2023.
Završen!

Vreme

20:00

Lokacija

Srpsko narodno pozorište
Позоришни трг 1, Нови Сад
Kategorija
X