Love Hunters / Warm Up

Čuveni novosadski bend „Love Hunters” nastupiće 12. januara u Novom Sadu, u okviru „Warm Up” festivala u javnim prostorima. Muminov koncert očekuje nas u 17 časova, na Bulevaru Mihaila Pupina, u prolazu kod knjižare Bulevar Books i DDOR-a.

Frontmen „Hantersa” Milan Mumin ostavio je značajan trag u (sub)kulturi Novog Sada. Živeći na relaciji Novi Sad – Njujork, Mumin važi za svojevrsnog ambasadora novosadske kulture. Osim nebrojenih nastupa sa bendom, studijskih, video i lajv albuma, Mumin iza sebe ima i muziku za pozorište, kao što je ona za Strindbergovu „Gospođu Juliju”, ali i film koji govori o muzičarevim njujorškim danima „Love Hunter”, čiji je prikaz objavio i čuveni „Tajms”.

„Warm Up” koncerti desiće se 12. januara na više lokacija u gradu. Lokalni umetnici i bendovi svojim nastupima će najaviti početak godine titule, koja zvanično počinje 13. januara programom u Srpskom narodnom pozorištu, velikim događajem na otvorenom, kao i koncertima na više desetina lokacija.

Ideja je da 12. januara predstavimo Novi Sad kroz muziku i na taj način zagrejemo Novosađane i goste za ono što ih očekuje. Pored Love Huntersa, u okviru „Warm Up” festivala koncerte će održati UV, Dragon’s Fuel, Šinobusi, Zbogom Brus Li, Stefan i akustični gadovi, Killo Killo Banda, Klo Klo, Atheist Rap, Plavi ptičić, Gift, i Josip A Lisac.

Oznake:

Datum

12. jan 2022.
Završen!

Vreme

18:00 - 18:45

Lokacija

Prolaz kod Bulevar Books-a i DDOR-a
Bulevar Mihajla Pupina, Нови Сад

Organizator

Umetnička asocijacija „Inbox”
X