Metallica Symphony

Metallica Symphony by Black Metallica tribute i Zrenjaninska filharmonija, održaće se 23. novembra  u Srpskom narodnom pozorištu, sa početkom u 20 časova.

Black Metallica tribute i Zrenjaninska filharmonija priređuju muzički spektakl za sve ljubitelje heavy metala i klasičnih instrumenata.
Svi ljubitelji muzike čuvene američke grupe, moći će ponovo da uživaju u Novom Sadu u izvanrednom projektu, koji pored članova jednog od najboljih tribute bendova okuplja i preko 30 filharmoničara na sceni. Posetioci će u čuvenoj dvorani SNP-a imati jedinstvenu priliku da čuju najveće hitove spektakla koji se desio u San Francisku 1999. godine pod nazivom S&M.
The Call Of Ktulu, No Leaf Clover, Nothing Else Matters, Master Of Puppets i Enter Sandman samo su neke od pesama koje će biti izvedene, a biće i nekih noviteta koje još niko nije odsvirao u ovakvom sastavu poput numere Sanitarium.
Black Metallica tribute i Zrenjaninska filharmonija održali su 2021. godine dva koncerta u okviru manifestacija “Dani piva” u Zrenjaninu i “Noć Muzike” na beogradskom Tašmajdanskom stadionu.
Ne propustite događaj koji se pamti zauvek, i od kojeg se ježi svaka ćelija u telu. Oduševljenje ovim spektaklom trajaće danima, a vrsni muzičari dali su sve od sebe da doživljaj bude na svetskom nivou vredan svake metropole i koncertne dvorane.

The event is finished.

Datum

23. nov 2023.
Završen!

Vreme

20:00

Lokacija

Srpsko narodno pozorište
Позоришни трг 1, Нови Сад
Kategorija
X