MickaLifa / Zastave budućnosti

MickaLifa održaće koncert 30. aprila na Sceni 2 u Kreativnom distriktu, u okviru trodnevnog događaja Zastave budućnosti.

MickaLifa bavi se stvaralaštvom i humanim radom, kroz različite medije. Ima 28 godina i diplomirani je grafičar na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, a trenutno je apsolvent master studija na odseku za Konzervaciju i restauraciju kulturnog nasleđa. Radi u srednjoj školi kao profesor likovne kulture i grafičkog dizajna, a periodično je u funkciji spoljnjeg saradnika u Pokrajinskom zavodu za zaštitu spomenika kulture.

Pored toga, bavi se rep, hip-hop  i trap muzikom od 2015. godine. Od 2015. do 2021. godine, beleži nastupe na nekim festivalima većih razmera kao što su Kiez Contest u Berlinu, Dođi na Amfi u Nišu. Nastupa po klubovima širom Srbije, a delila je binu i sa mnogim izvođačima iz Srbije i regiona, kao što su Struka, Fox, Surreal, Spejs Noksi, Prti Bee Gee, ISKAZ, Sky Wikler, Bvana Herbalajzer THC i mnogi drugi.

Detalje o ostalim programima, koncertimaradionicama, plesnim i cirkuskim performansima, revijama i izložbama, koji se održavaju 30. aprila u Kreativnom distriktu, u okviru trodnevnog programa „Zastave budućnosti”, pogledajte na ovom linku.

Podršku programu „Zastave budućnosti” pružili su: IDEA, DDOR i A1 Srbija.

Oznake:

Datum

30. apr 2022. - 01. maj 2022.
Završen!

Vreme

23:55 - 01:00

Lokacija

Scena 2, Distrikt
Bulevar despota Stefana 5, Novi Sad

Organizator

Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”
Internet adresa
https://novisad2022.rs/
X