Miyavi

Miyavi

Koncert sve popularnijeg japanskog gitariste, kantautora i producenta Miyavi-a biće održan u Hali 1 Novosadskog sajma, trećeg marta u 20 časova u sklopu programskog luka Seobe.

Miyavi stiče priznanje širom sveta zbog svog nekonvencionalnog stila sviranja gitare — ne trzalicom, već prstima i „stilom šamara“, koji nije kao nijedan drugi. Miyavi iza sebe ima šest uspešnih svetskih turneja, ukupno više od 250 nastupa u 30 zemalja širom Severne i Južne Amerike, Evrope, Azije i Australije.
Godine 2013, Miyavi je ušao u novu fazu objavljivanjem singla „Ahead Of The Light“, koji sadrži njegovu slap gitaru sa snažnim ritmovima elektro/dens muzike. Njegov istoimeni album, Miyavi, objavljen je u Japanu u junu 2013. i sada se izdaje u Aziji, Evropi i Severnoj Americi.
Poslednjih godina, Miyavi je privukao pažnju drugih umetnika i stvaralaca u ovoj oblasti. Takođe je producirao muziku za televizijske reklame i dobija veliku pažnju modnih brendova. Svojim glumačkim debijem u Unbroken, Miyavi je bio inspirisan porukom mira kojoj je i sam težio i ovoga puta je mogao da iskoristi sve svoje izvođačke sposobnosti kao glumac koji svoje telo i dušu smatra svojim instrumentom. Dosledno težeći ka sledećem nivou, fanovi nazivaju Miiavija „samurajskim gitaristom“.

Koncert je podržan od strane EU Japan Fest-a.

Mesta na događaju su isključivo stajaća, a ulaznice su u prodaji u celokupnoj Gigstix prodajnoj mreži i na njihovom sajtu, kao i na blagajni Novosadskog sajma gde će se karte prodavati za sve događaje od 17 do 20 sati.

Partner programa Seobe duša je Novosadski sajam, a podršku su pružili i kompanije Globos osiguranje i Dijamant DOO.

Foto: Promo

Oznake:

Datum

03. мар 2022.
Završen!

Vreme

20:00

Lokacija

Hala 1 Novosadskog sajma
Hajduk Veljkova 11, Novi Sad

Organizator

Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”
Internet adresa
https://novisad2022.rs/