Morcheeba

Jedan od najpopularnijih britanskih elektronskih sastava Morcheeba, nastupiće u najstarijem lutkarskom pozorištu u Srbiji – Pozorištu mladih, u okviru Dočeka 7530. Njihov nastup pogledajte 13. januara u 23 sata.

Osnovan sredinom devedesetih godina, Morcheeba kreira muziku u kojoj kombinuje trip hop, rok, folk rok i downtempo. Od ukupno deset studijskih albuma, koliko su do sada izdali, dva su se plasirala u TOP 10 u Velikoj Britaniji. Poslednji album Blackest Blue izdat je 2021. godine.

Pooštravanje kontrole epidemioloških mera

Svi programi na svečanom otvaranju Evropske prestonice kulture prilagođeni su epidemiološkim merama, stoga su od samog početka kapaciteti bili veoma ograničeni na planiranim koncertima, prilikom prodaje ulaznica, a uz to, radi bezbedne i odgovorne organizacije, Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture“ preuzima inicijativu za dodatne mere i pooštravanje kontrole njihovih poštovanja.

Fondacija je stoga kao prvu meru dala preporuku da se odloži 60 odsto koncerta, dok će pojačane mere kontrole biti na onim koncertima koju su direktno u produkciji Fondacije. Potom na koncertima koji će biti realizovani, kapaciteti su do 50 odsto, na pojedinim će biti i manji, a zajedno sa ulaznicom, biće neophodno da posetioci prilože zeleni sertifikat ili antigenski test ne stariji od 48 sati ili PCR test ne stariji od 72 sata.

U skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama, na samom događaju neophodno je nošenje maski i održavanje distance.

Besplatno testiranje za posetioce na dve lokacije

Za sve posetioce koji nemaju zeleni sertifikat, antigenski ili PCR test, biće obezbeđena dva punkta za besplatno testiranje 13. januara i to na dve lokacije:

  • U centru Novog Sada, na Trgu slobode 13. januara od 12 do 23 časa
  • U prostoru Gradske koncertne dvorane (Bulevar Cara Lazara 67) 13. januara od 12 do 23 časa

 

Foto: Promo

Oznake:

Datum

13. јан 2022.
Završen!

Vreme

23:00

Lokacija

Pozorište mladih
Ignjata Pavlasa 4 Novi Sad

Organizator

Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”
Internet adresa
https://novisad2022.rs/

Ostali organizatori

Pozorište mladih
Internet adresa
http://www.pozoristemladih.co.rs/