MUHI Hybrid DJ Set: All night long

MUHI Hybrid DJ Set: All night long čeka vas u K9 Station u subotu, 11. maja, sa početkom u 23 sata.

Lako prepoznatljiv techno, samim tim kvalitetom, pažnja na njegovu produkciju nije izostavljena od strane najuticajnijih internacionalnih DJ-va na techno sceni radi samih izdanja.

Sve je počelo pre mnogo godina, kada je počeo da vrti tuđu, pa kasnije i svoju muziku. Nije trebalo mnogo da nakon toga počne raditi na stvaranju ličnog prostora K9 Station i organizacije, u isto vreme i label-a Etom Records.
K9 Station, postoji i dan danas, u kom će se i održati ovaj event po prvi put – Muhijev All Night-er, prostoru u koji Muhi sa strašću i ljubavlju ulaže, čineći ga sve većim i boljim mestom underground muzike svake godine, tako i kompletnim uticajem na muzičku elektronsku scenu u Srbiji, pa i u regionu.

Nastupe je beležio na najvećima festivalima, događajima, u najpopularnijim klubovima, kao i na radio emisijama: Exit festival na No Sleep & Urban Bug stage-evima, Drugstore Beograd, Music Reactions, Lovefest RAW, Blender, HFM, Boogalo Zagreb, Trezor Sarajevo, Club Tunnel, Barutana, Depo Club, Green Future Festival, Energija Fest, Lake Festival, Green Love Festival… Za to vreme delio je pult sa najvećim DJ-evima današnjice.

Pridružite mu se 11. maja, jer za njega, ovo je veliki emotivni događaj, od velikog značaja, koji će upotpuniti njegovim hybridnim DJ set-om od 6 sati, tako i zaokružiti još jednu sezonu K9 Station-a.
Nadamo se gužvi kao i event-u za prepričavanje, nekim novim klincima jednog dana. Celokupni event biće propraćen audio i video zapisom.

ULAZNICE

The event is finished.

Datum

11. мај 2024.
Završen!

Vreme

23:00
Kategorija