no filter i rođeni

No Filter i Rođeni / Zastave budućnosti

Nastup Dj grupe NO Filter i Rođeni, biće održan 30. aprila u 21 čas, na Sceni 4 u Kreativnom distriktu u okviru programske celine Zastave budućnosti.

NO Filter čine Aleksandar Stanojević, Avram Balaban, Uroš Babić i Jovan Bubnjević. Grupu su oformili sa idejom da udruže svoje DJ sposobnosti i nastupaju zajedno, s obzirom da se žanrovski podudaraju puštajući tehno, elektro i tek haus.

Avram Balaban je DJ i producent iz Novog Sada, čime je počeo da se bavi pre 5 godina. Počevrši sa puštanjem zvukova „drum and bass” muzike osnovao je duo sa Danilom Crnojevićem ali je tokom godina počeo da eksperimentiše sa raznim stilovima elektronske muzike. Nastupao je u SKC Fabrici, Kvorteru, kao i na EXIT festivalu 2018, 2019 i 2021. godine.

Aleksandar Stanojević je je DJ i producent iz Novog Sada, čime je počeo da se bavi pre 6 godina. Do sada je nastupao na EXIT festivalu, KC Hali 6, Kvorteru, KPTM-u. Pored toga organizovao je žurke u Firči Tink Tenk Studiju i Labaru.

Detalje o ostalim programima, koncertimaradionicama, plesnim i cirkuskim performansima, revijama i izložbama, koji se održavaju 30. aprila u Kreativnom distriktu, u okviru trodnevnog programa „Zastave budućnosti”, pogledajte na ovom linku.

Podršku programu „Zastave budućnosti” pružili su: IDEA, DDOR i A1 Srbija.

Foto: Promo

Oznake:

Datum

30. апр 2022.
Završen!

Vreme

21:00 - 22:00

Lokacija

Scena 4, Distrikt
Bulevar despota Stefana 5, Novi Sad

Organizator

Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”
Internet adresa
https://novisad2022.rs/