Novogodišnji Rock show

Novogodišnji Rock Show održaće se 29. i 30. decembra u 20 časova, a 31. decembra u dva termina, od 12 i 20 časova u Srpskom narodnom pozorištu.

Regionalni muzički spektakl “ROK OPERA“ organizovan u zajedničkoj saradnji Novosadskog big benda, hora i orkestra opere Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada, svoj jubilarni šesdeseti nastup proslavlja upravo u gradu i prostoru u kojem je i nastao i to, za ovu priliku, sa posebnim i osveženim koncertnim i vizuelnim show programom.

Neobičan spoj rok i klasične muzike koncerta za koji se uvek traži karta više, doveo je do toga da “ROK OPERA“ već pet godina spaja ne samo muzičke žanrove već i različitu publiku. Koncept Rok opere je podjednako pristupačan za sve generacije, posebno za one koji žele da se otrgnu od trenutno nametnutih šablona i trendova a njegova rasprodatost dovoljno govori o kvalitetu ponuđenog programa. Upravo u Novom Sadu, publika će imati prilike uživati u najvećim rokenrol hitovima, koji će zaživeti u potpuno drugačijem zvuku ove moderne simfonije.

Naime, čak 50 izvođača na pozornici izvešće muziku Robija Vilijamsa, Tine Tarner, Prinsa, bendova poput Led Cepelin, Kvin, Dip Parpl, Dors, AC/DC, Pink Flojd, Toto, Roling Stons, Bitls i drugih svjetskih imena, tačnije čak 23 muzička hita izvođača i grupa čija su imena uvrštena u enciklopedije svetske i domaće muzičke scene 20. veka.
Dirigent i autor muzičkih aranžmana je Fedor Vrtačnik, a kao vokalni solisti nastupaju Jana Šušteršič, Bojana Stamenov, Zoran Šandorov, Matia Zanata, Nikola Mijić i članovi hora opere Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada.

Koncert traje 120 minuta.

The event is finished.

Datum

29. нов 2023.
Završen!

Vreme

20:00
Kategorija