piknik

Piknik u Novom Sadu

U nedelju 14. avgusta u Kameničkom parku u Novom Sadu od 12 časova počinje „Piknik” i traje sve do prvog mraka, negde oko 21 sat!

Organizacija Kišobran već petu godinu za redom priređuje „Piknik”, letnja druženja na otvorenom u parkovima i ispred muzeja i uz slogan „Odvedimo grad u prirodu” dovodi svoju publiku u Novi Sad.

Prisustvo na „Pikniku” je potpuno besplatno, povedite prijatelje, ali i roditelje, decu, bake, deke i ljubimce, ponesite ćebiće i kreme za sunčanje, a mi ćemo vam dan ispuniti divnim uspomenama koje ćete sigurno prepričavati.

Pored muzičkog programa na „Pikniku” će biti organizovani i časovi joge, „Piknik cirkusanti” i radionice pravljenja i puštanja zmajeva ili papirnih aviona (u zavisnosti od vetra).

DJ-evi DOO i Nadja će biti idealna muzička podloga za uživanje u prirodi, očekujte i nastup fantastičnog Sergio Lounge-a, dok će Zaokret, Burger House i Bubamara sladoled obezbediti piće i hranu da ne morate ništa da nosite sa sobom preko mosta.

Piknik se trudi da koristi što manje plastičnog otpada i da zelene površine ostavi netaknute nakon korišćenja. Želimo da sa nama provedete predivan dan u prirodi i da to nastavite da radite i bez nas, ali isto tako hajde da zajedno razmišljamo unapred o načinu odlaganja otpada i sačuvamo park kako bi i narednih dana svi mogli da uživaju u njemu na isti način.

Oznake:

Datum

14. avg 2022.
Završen!

Vreme

12:00 - 21:00

Organizator

Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”
Internet adresa
https://novisad2022.rs/

Ostali organizatori

Kišobran organizacija
Internet adresa
kisobran.org