Piqued Jacks

Piqued Jacks / Zastave budućnosti

Alternativni rok bend sa međunarodnom privlačnošću Piqued Jacks iz Italije , nastupiće 30. aprila u 19 časova na Sceni 3 u Kreativnom distriktu, u sklopu programske celine Zastave budućnosti

Piqued Jacks bend smatra se za čistu energiju. Njihovi uspesi uključuju: sviranje na Virgin radiju, Kerrang! radiju, MTV i BBC radiju i nastupi tokom nekih od najboljih festivala kao što su Canadian Music Week, MMB Bucharest i Mondo NYC. Najnoviji singl benda „Everything South” objavljen je u januaru 2022. godine.

Uspeh albuma Synchronizer objavljenog u martu 2021. godine – u produkciji Julian-a Emery (Nothing But Thieves), Brett-a Shaw (Florence and The Machine) i Dan-a Weller (Enter Shikari) – i sjajni nastupi uživo širom Evrope usmerili su bend ka glavnim binama festivala u 2022. kao što su Musexpo (Los Angeles), Summerfest (TBA*Milwaukee), Lechlade Music Festival (UK).

Detalje o ostalim programima, koncertimaradionicama, plesnim i cirkuskim performansima, revijama i izložbama, koji se održavaju 30. aprila u Kreativnom distriktu, u okviru trodnevnog programa „Zastave budućnosti”, pogledajte na ovom linku.

Foto: Andrea Liguori

Podršku programu „Zastave budućnosti” pružili su: IDEA, DDOR, i A1 Srbija.

Oznake:

Datum

30. апр 2022.
Završen!

Vreme

19:00 - 20:00

Lokacija

Scena 3, Distrikt
Bulevar despota Stefana 5, Novi Sad

Organizator

Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”
Internet adresa
https://novisad2022.rs/