Plavi ptičić / Warm Up

Novosadski cover sastav „Plavi ptičić” održaće koncert 12. januara u 18 časova u samom centru Novog Sada, u Zmaj Jovinoj ulici (kod Telenora), u okviru „Warm Up” festivala u javnim prostorima.

Ovaj bend čine članovi kultnih sastava „Partibrejkers”, „Veliki prezir”, „Atheist Rap” i „Anton & Hevi Hipi Bejbi”, koji uspešno čuvaju duh šezdesetih godina prošlog veka, kao najlepše epohe rokenrola i pop kulture uopšte.

„Warm Up” koncerti desiće se 12. januara na više lokacija u gradu. Lokalni umetnici i bendovi svojim nastupima će najaviti početak godine titule, koja zvanično počinje 13. januara programom u Srpskom narodnom pozorištu, velikim događajem na otvorenom, kao i koncertima na više desetina lokacija.

Ideja je da 12. januara predstavimo Novi Sad kroz muziku i na taj način zagrejemo Novosađane i goste za ono što ih očekuje. Pored sastava Plavi ptičić u okviru „Warm Up” festivala koncerte će održati Love Hunters, UV, Dragon’s Fuel, Šinobusi, Zbogom Brus Li, Stefan i akustični gadovi, Killo Killo Banda, Klo Klo, Atheist Rap, Gift, i Josip A Lisac.

Oznake:

Datum

12. јан 2022.
Završen!

Vreme

18:00 - 18:45

Lokacija

Progres (Telenor)
Modene 1, Нови Сад

Organizator

Umetnička asocijacija „Inbox”