Predstava Čeznem da vam kažem

Poetsko muzički kabare Čeznem da vam kažem možete pogledati u Srpskom narodnom pozorištu 12. decembra u 19.30 sati.

Učestvuju:

Milorad Dajmanović, prvak drame Beogradskog dramskog pozorišta
Nataša Radovanović, sopran, stalna članica Opere Narodnog pozorišta u Beogradu
Pavle Joksimović, pijanista
Specijalni gosti: Mina Lazarević, Dragana Mićalović i Stevan Piale

Poetsko muzički kabare Čeznem da vam kažem rodio se kao želja da se na duhovit, autoironičan i prijemčiv način publika seti i oživi sećanja na neka druga vremena, kojih se uglavnom sećamo sa setom.
Prvak drame Beogradskog dramskog pozorišta, Milorad Damjanović, provešće publiku kroz uspomene na detinjstvo, Jugoslaviju, studentske dane, početak karijere, ali i savremeno doba u kome živimo. Svaka od celina, upotpunjena je poezijom, koja je na neki način obeležila periode o kojima će glumac govoriti, ali i najvažnijim pesmama, koje predstavljaju bisere srpske poezije.
Program ovog kabarea, pored njegove centralne priče, prati anđeoski glas Nataše Radovanović, kao jedne od najzapaženijih diva Opere Narodnog pozorišta u Beogradu, koja će pevati pop, evergrin i džez pesme koje su obeležile sve generacije.
Čeznem da vam kažem, je duhovito, zanimljivo i emotivno putovanje kroz ono što jesmo, ono što su naši roditelji i ljudi oko nas. Priča svih nas, ispričana i otpevana kroz reči onih na koje smo najviše ponosni kao što su Vasko Popa, Desanka Maksimović, Jovan Dučić, Miroslav Antić…

Ulaznice možete kupiti na blagajni Srpskog narodnog pozorišta.

The event is finished.

Datum

12. дец 2023.
Završen!

Vreme

19:30

Lokacija

Srpsko narodno pozorište
Позоришни трг 1, Нови Сад
Kategorija