Predstava Kerovi

Predstava Kerovi, u kojoj uloge tumače Aleksandar Srećković Kubura i Srđan Timarov, odigraće se 17. oktobra od 20 časova, u svečanoj sali NIS-a. Predstava je nastala po tekstu Kristofera Dž. Džonsona The Dog Logs, australijskog glumca, reditelja i pisca, a na srpski ga je prevela Milica Mihailović.

Ulaznice.

Rasplakaće vas, nasmejati i naterati da se zapitate kakvi ste ljudi. Svojim briljantnim glumačkim transformacijama i preciznom igrom, glumci pružaju gledaocu vrhunsku zabavu ail i zapitanost, da Ii možemo biti bolji ljudi?

Glumci u predstavi igraju 14 rasa pasa, na gotovo praznoj sceni, koristeći se samo tekstom i svojim glumačkim umećem. Kroz mnogo smeha ali i nekoliko tužnih, gotovo tragičnih priča, predstava pokazuje i preispituje ljudski odnos prema psima, koji nam pružaju neograničenu i bezuslovnu ljubav.

Predstava se sastoji od četrnaest psećih likova, koji kroz svoje životne priče prenose svoje stavove o ljubavi, prijateljstvu, osveti, nasilju. Svi pseći likovi odražavaju karakterizacije ljudskog bića.

Predstava KEROVI je na stalnom repertoaru Teatra na brdu od 2018. godine.
Pseće priče sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Tekst: Kristofer Dž. Džonson

Režija: Erol Kadić

The event is finished.

Datum

17. окт 2023.
Završen!

Vreme

20:00

Lokacija

NIS zgrada
Narodnog fronta 12, Novi Sad
Kategorija