Prijatelji

Parodija o prijateljstvu – Prijatelji, po istoimenoj kultnoj TV seriji, biće izvedena 9. aprila u Srpskom narodnom pozorištu, sa početkom u 20 časova.

Životi omiljenih karaktera iz kultne američke serije „Prijatelji“ dolaze posle beogradske premijere u MTS dvorani, 9. aprila na pozorišne daske Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, a nalaze se u „rediteljskim rukama“ Nataše Radulović,  dok je predstava nastala po adaptiranom tekstu Nine Džuver.

Prijatelji su ovog leta došli na odmor u Beograd, kako bi razrešili svoje ljubavne igrice. Ros i Rejčel se bore za ljubav, a tu je i Džoi, koji neće lako odustati od Rejčel. Čendler i Monika su na korak do braka, ali ni Dženis se ne da. Fibi i Ganter su takođe tu, u Beogradu kako bi zamrsili već zamršene ljubavne zavrzlame. Ko će na kraji biti sa kim, ostaje misterija… Iako su mnogi gledali seriju, ipak možda neće baš sve biti isto.

Uloge u predstavi tumače: Marija Bergam (Fibi), Rade Ćosić (Džoj), Matea Milosavljević (Rejčel), Milica Stefanović (Monika), Maja Čampar (Dženis i ostale ženske uloge), Ognjen Nikola Radulović (Ros), Arsenije Tubić (Čendler), Branislav Tomašević (Ganter i ostale muške uloge).

Za kostime je zadužena Adrijana Pajić, dok je kompozitor Ana Krstajić. Scenograf predstave je Milica Đurov.

The event is finished.

Datum

09. апр 2024.
Završen!

Vreme

20:00

Lokacija

Srpsko narodno pozorište
Позоришни трг 1, Нови Сад
Kategorija