Rambo Amadeus: Tribute samom sebi

Kultni balkanski autor i izvođač Rambo Amadeus, održaće dva koncerta u novosadskom Bulevar books-u, 16. i 17. februara, sa početkom u 21.30 časova. Ulaznice možete nabaviti u ovoj knjižari, po ceni od 1800 dinara, kao podrška izvođačima, autorstvu i nezavisnoj muzičkoj sceni!

Rambo vas čeka na specijalnom programu Tribute samom sebi za koji kaže:
Tribute samom sebi omogućuje da se malo poigram sa samim sobom i svojim opusom, da pokušam da uspostavim neophodnu distancu u odnosu na ono što sam radio do sada, neka vrsta umjetničkog “ NAD JA”, nova platforma sa koje mogu bolje da se referišem na moj dosadašnji rad i otvorim put za novi izraz, u skladu sa sopstvenim ukusom i senzibilitetom koji se na moje zadovoljstvo mijenja i razvija.
Raduje me koncert u ovako inspirativnom prostoru, među svim tim publikovanim i koncentrisanim znanjem. Nadam se da ću biti na visini zadatka. Koncerti se snimaju, da možemo kasnije, sa distance da vidimo da li smo stvarno položli domaći.
Sa Rambom Amadeusom nastavljamo koncept intimnih muzičkih performansa u kojima objedinjujemo dva najvitalnija medija: muziku i knjige, koji se prožimaju i spajaju u neposredan, jedinstven i magnetičan doživljaj.

The event is finished.

Datum

17. феб 2024.
Završen!

Vreme

21:30

Lokacija

Bulevar Books
Bulevar Mihajla Pupina 6, Novi Sad
Internet adresa
https://www.facebook.com/BulevarBooks/
Kategorija