Rašivanje

Koreodrama Rašivanje biće izvedena u subotu, 10. juna na Kamernoj sceni Srpskog narodnog pozorišta, sa početkom u 20.30 časova.

Rašivanje nas vodi kroz elemente mitskog i epskog teatra, kao vreme prošlosti koja se doživljava u sadašnjosti kroz preispitivanja i samospoznaje.
Reči su izgubile vrednost, dok telo i pokret ne može da slaže. Telo trpi i govori istinu. Pokret i zvuk su prvobitni vidovi komunikacije pračoveka. Zarad potrebe da pronađe lični identitet čovek menja sebe i svoje stanište.
Predstava u sebi sadrži nezaboravan spoj pokreta, muzike i emocija. Koreodramu izvodi mladi ansambl koji će Vas povesti na putovanje u dubine srca.
Dođite i doživite izvanredan spoj tradicije i savremenog, gde se moderni ples i srpska kultura prepliću na magičan način sa japanskom. Uživaćete u autorskoj muzici, autorskoj scenografiji, originalnim kostimima i svakom pokretu koji priča priču o ljubavi, snazi i izazovima sa kojima se suočavamo u životu.
Ova predstava je prilika da se prepustite dubokim emocijamakoje će Vas nadahnuti i pokrenuti. Bez obzira da li ste ljubitelj plesa ili tek počinjete da otkrivate čari ovog izraza.
Rašivanje će Vas odvesti na putovanje koje ćete zauvek pamtiti.
Rezervišite svoju kartu već danas.

The event is finished.

Datum

10. јун 2023.
Završen!

Vreme

20:30

Lokacija

Srpsko narodno pozorište
Позоришни трг 1, Нови Сад
Kategorija