Rock marathon

Jedan od najvećih koncertnih događaja Rock marathon, održaće se 18. novembra u velikoj dvorani SPENS-a, sa početkom u 19 časova. Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima Gigstix-a ili online.

Sala Spensa će biti mesto gde će se stvoriti muzička magija. Goran Bare & Majke, legenda domaće rok scene, vraćaju se na scenu u okviru Rock Maratona, i obećavaju vam nezaboravnu noć!

Goran Bare & Majke – Ikone Roka na Sceni

Goran Bare i njegove Majke su sinonim za istinskog rokera i neumornu strast prema muzici. Njihove pesme su postale himne generacija, a njihovi nastupi su legendarni. Ovo je prilika da ponovo osetite tu sirovu energiju i emociju koju samo Goran Bare & Majke mogu pružiti.

Ulaznice su već u prodaji putem GigsTix prodajne mreže i veoma brzo nestaju!
Osigurajte svoje mesto na ovom muzičkom spektaklu i budite deo Rock Marathona u Spensu.

“Istrči” Rock Marathon u Novom Sadu!

Pored Gorana Bare & Majki, na ovom jedinstvenom događaju nastupaju i Dr Nele Karajlić, Zoster, Sunshine, Kanda Kodža i Nebojša, i Killo Killo Band. Očekuje vas više od šest sati nezaboravne muzike, uz hitove koji su obeležili generacije.

Ovo je noć koja će se pamtiti, noć kada će Spens Dvorana eksplodirati od energije i strasti. Ponesite svoj rokerski duh i pripremite se za nezaboravan doživljaj. Vidimo se u subotu, 18. novembra, na Rock Maratonu u Spensu – mestu gde se rok postaje večnost!

The event is finished.

Datum

18. nov 2023.
Završen!

Vreme

19:00

Lokacija

SPENS
Internet adresa
http://www.spens.rs/
Kategorija