Rok simfonija Simply the Best

Rok simfonija Simply the Best Zrenjaninske filharmonije biće izvedena u ponedeljak, 11. marta, u 20 sati u Srpskom narodnom pozorištu

Tina Tarner (Tina Turner) ostavila je neizbrisiv trag u svetu muzike, zabave i kulture. Neiscrpna je inspiracija mnogima, a njen značaj oseća se i u generacijama koje dolaze. Njeni hitovi kao što su Proud Mary, What’s Love Got to Do with It, Simply the best, i mnogi drugi, postali su klasici.
Rok simfonija Simply the best, prvenstveno je posvećena kraljici roka, koja je inspirisala i Zrenjaninsku filharmoniju. Posetioci će imati priliku da čuju neke od najuticajnijih i najpoznatijih Tininih pesama, ali i muzičara koji su delovali u sličnom periodu kad i ona.
Veliki zadatak da „uđe u njene cipele“ poveren je solistikinji Julijani Vincan, dok će Aleksandar Bojović izvesti pesme bendova kao što su Guns N’ Roses, Deep Purple, AC/DC, ali i čuvene duete koji su obeležili Tininu svetsku karijeru.
Premijerno izvođenje u Zrenjaninu pokazalo je da u Srbiji i regionu ljudi i te kako vole i poštuju lik i delo Tine Tarner, ali i rok zvuk u izvođenju simfonijskog orkestra.
Dobro došli na veče puno energije, strasti, šou koji rasplamsava sećanje na rok legende svetske muzičke scene, pre svega – Tinu Tarner.

Ulaznice možete kupiti na blagajni SNP-a.

 

The event is finished.

Datum

11. мар 2024.
Završen!

Vreme

20:00

Lokacija

Srpsko narodno pozorište
Позоришни трг 1, Нови Сад
Kategorija