Rudimental - drum and base bend od četiri tamnoputa muzičara koji su se okupili u krugu, smeju se i pevaju

Rudimental DJ

Britanski broj jedan drum ’n’ bass zvuka Rudimental DJ nastupiće u Novom Sadu u prostoru SKCNS Fabrika, u Kreativnom distriktu. U njihovom koncertu uživaćemo tokom Proslave 7530. godine, 13. januara 2022.

Rudimental je do sada prodao više od 20 miliona singlova i dva miliona albuma – izvanredne brojke za bend koji je stalno oblikovali nove i inventivne zvuke kako bi pomerili granice konvencionalne pop muzike. Dobitnici su nekoliko nagrada, među kojima su Brit nagrada koja se dodeljuje u Ujedinjenom kraljevstvu, MOBO nagrada za najbolji album, kao i nekoliko Platinum nagrada za rekordnu prodaju u Australiji i Britaniji. Bili su nominovani za MTV Europe i Merkjuri nagradu.

Njihov dugoočekivani četvrti studijski album Ground Control, koji sadrži 16 numera, ima ipresivnu listu saradnika, uključujući sledeća imena: MJ Cole, Hardy Caprio, Skream, Kareen Lomax, BackRoad Gee, D Double E, Hamzaa, Kojey Radical, The Game i drugi.

Pooštravanje kontrole epidemioloških mera

Svi programi na svečanom otvaranju Evropske prestonice kulture prilagođeni su epidemiološkim merama, stoga su od samog početka kapaciteti bili veoma ograničeni na planiranim koncertima, prilikom prodaje ulaznica, a uz to, radi bezbedne i odgovorne organizacije, Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture“ preuzima inicijativu za dodatne mere i pooštravanje kontrole njihovih poštovanja.

Fondacija je stoga kao prvu meru dala preporuku da se odloži 60 odsto koncerta, dok će pojačane mere kontrole biti na onim koncertima koju su direktno u produkciji Fondacije. Potom na koncertima koji će biti realizovani, kapaciteti su do 50 odsto, na pojedinim će biti i manji, a zajedno sa ulaznicom, biće neophodno da posetioci prilože zeleni sertifikat ili antigenski test ne stariji od 48 sati ili PCR test ne stariji od 72 sata.

U skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama, na samom događaju neophodno je nošenje maski i održavanje distance.

Besplatno testiranje za posetioce na dve lokacije

Za sve posetioce koji nemaju zeleni sertifikat, antigenski ili PCR test, biće obezbeđena dva punkta za besplatno testiranje 13. januara i to na dve lokacije:

  • U centru Novog Sada, na Trgu slobode 13. januara od 12 do 23 časa
  • U prostoru Gradske koncertne dvorane (Bulevar Cara Lazara 67) 13. januara od 12 do 23 časa

 

Foto: Promo

 

* PROGRAM I SATNICA PODLOŽNI SU IZMENAMA.

Oznake:

Datum

13. јан 2022.
Završen!

Vreme

23:00

Lokacija

Studentski kulturni centar Fabrika
Bulevar despota Stefana 5, Нови Сад

Organizator

Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”
Internet adresa
https://novisad2022.rs/

Ostali organizatori

Studentski kulturni centar Novi Sad
Email
skcnovisad@gmail.com
Internet adresa
http://www.skcns.org/