Sevdah Baby & Ivana Vladović

Sevdah Baby & Ivana Vladović nastupiće u Domu kulture, 27. aprila u 22 časa.

ULAZNICE

Danas, kao i pre dvadeset godina, SevdahBABY je jedan čovek. On se zove Milan Stanković i on najviše uživa kada u svojim pesmama meša različite muzičke kulture. Ne boji se optužbi za jeres ni od jedne vrste publike: ni od strane ljubitelja mainstream ili balkanske folk muzike sa jedne i predstavnika urbane, andergraund kulture na drugoj strani. On snažno veruje da je muzika univerzalna, da je balkanski sevdah isto što i američki blues, ili brazilska tristessa.

Počev od 2009-e godine on oko sebe okuplja talentovane muzičare sa kojima sarađuje u studiju, ali i na bini kroz SevdahBABY LIVE postavu. U pitanju je bend koji u punom svetlu predstavlja ideju kombinovanja najboljeg od oba sveta: moć elektronske programirane muzike kao muzičke matrice sa jedne strane, i lepotu živog izvođenja iskusnih instrumentalista i pevača sa druge strane. Od 2020. godine lajv postavi se priključuje i Ivana Vladović, moćni pop vokal, poznata publici po brojnim koncertnim nastupima, saradnjama sa beogradskim kaver bendovima, kao i po svom autorskom radu.

Na bubnjevima je Filip Tančić, bas svira Nikola Marković, gitara, sempler i vokal Milan Stanković SevdahBABY i Ivana Vladović.

The event is finished.

Datum

27. апр 2024.
Završen!

Vreme

22:00

Lokacija

Dom kulture
Ignjata Pavlasa 4, Нови Сад
Kategorija