Skier and Yeti / Zastave budućnosti

Skier and Yeti održaće koncert 30. aprila na Sceni 1 u Kreativnom distriktu, u okviru trodvnevnog događaja Zastave budućnosti.

Skier and Yet čine dva kostimirana virtuoza koji će vas odvesti na vožnju kroz funk, drum and bass, low rock, electro, ethic zvuke. Jetijev mini set elektro-akustičnih bubnjeva dovoljan je za groove bez premca, dok Skier maštovito koristi svoje ručno pravljene izume – Baskija i Skimburica koristeći tehniku slajda i povremeno gudalo. Ovaj neobični duet iz umetničkog podzemlja Beograda nudi šou obogaćen improvizacijom na licu mesta, inspirisanom publikom i ambijentom u kom nastupaju.

Grupa je oformljena 2016. godine, a do sada su nastupala na muzičkim, filmskim događajima. kao i modernom cirkus festivalu u Holandiji, Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji.

Detalje o ostalim programima, koncertimaradionicama, plesnim i cirkuskim performansima, revijama i izložbama, koji se održavaju 30. aprila u Kreativnom distriktu, u okviru trodnevnog programa „Zastave budućnosti”, pogledajte na ovom linku.

Podršku programu „Zastave budućnosti” pružili su: IDEA, DDOR, i A1 Srbija.

Foto: Grafonola

The event is finished.

Oznake:

Datum

30. апр 2022.
Završen!

Vreme

19:00 - 20:00

Lokacija

Scena 1, Distrikt
Bulevar despota Stefana 5, Novi Sad

Organizator

Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”
Internet adresa
https://novisad2022.rs/