Slučajni pogledi

Izložba Tatjane Dimović pod nazivom Slučajni Pogledi, biće otvorena u Američkom kutku Novi Sad u petak 5. jula, sa početkom u 18 časova.

Dok fotografiše Tatjana uglavnom radi neočekivano i na brzinu, trudi se da uhvati ono obično u ljudima. Kako je skupila fotografije koje sadrže ovu vrstu slučajnih pogleda, shvatila je da se na njima nalaze pogledi koje nije primetila u tom trenutku. Baš ti pogledi predstavljaju motiv koji se provlači kroz sve fotografije. Tatjana bi želela da navede publiku da ih sami protumače u određenoj situaciji prikazanoj na fotografijama.

Tatjana Dimović je rođena 1998. godine u Novom Sadu, završila je baletsku školu i studije Anglistike na Filozofskom fakultetu u rodnom gradu. Trenutno je na master studijama i predaje engleski jezik. Imala je više samostalnih izložbi. Pre 7 godina, počela je da fotografiše analognim fotoaparatom. Ono što ju je privuklo je veća mogućnost eksperimentisanja, ograničenost u resursima za razliku od digitalne fotografije i pristupačnost ljudske realnosti.

Izložbu možete pogledati u izložbenom prostoru Američkog Kutka do 20. jula.

The event is finished.

Datum

19. јул 2024.
Završen!

Vreme

08:00
Kategorija