Srđan Dinčić: Merkur beskućnik

Najnoviji šesti specijal Srđana Dinčića – „Merkur beskućnik“ , biće izveden u nedelju, 4. februara u Pozorištu mladih, sa početkom u 19.30 časova.

Ulaznice.

Ovaj show je premijerno izveden na 13. StandUpFestu u eogradu i 2. StandUpFestu u Novom Sadu u oktobru 2023. Srđan Dinčić jedan je od najpoznatijih regionalnih tand up komičara. Iza sebe ima toliko nastupa u Srbiji, regionu i belom svetu, da smo posle 1500 prestali da rojimo. A svako ko poznaje Srđanov rad, zna da će ovaj novi, šesti specijal biti bolji od svih prethodnih. Ali, ako ste prvi put ovde, i ne znate ko je Srđan, evo par reči o njemu.

Srđan Dinčić je stand up komičar iz prve postave organizacije Standup.rs, sa stažom od 13 godina aktivnog rada u svetu komedije. Bio je učesnik svih festivala u zemlji i regionu, kao i headliner svakog StandUpFest-a u Beogradu. Scenarista je i učesnik emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Učestvovao je u projektu „Stand up & more“ koji se emituje na kanalu Comedy Central Extra i prvi je komičar sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata sa specijalom „Đavo iz jagode“. Učesnik je TedEx konferencije i jedan od najpoznatijih aforističara u Srbiji. Otvarao je nastup čuvenih komičara Edija Izarda (UK) i Dilana Morana (IRL). „Merkur beskućnik“ je Srđanov šesti specijal. Prethodnih pet su „Ispod nevidljivog kišobrana“, „Laž po istinitom događaju“, „Đavo iz jagode“, “Treće stanje” i „U procesu“.

The event is finished.

Datum

04. феб 2024.
Završen!

Vreme

19:30

Lokacija

Pozorište mladih
Ignjata Pavlasa 4 Novi Sad

Kategorija