Stefan i akustični gadovi / Warm Up

Komični kantautorski bend sastavljen pretežno od glumaca, „Stefan i akustični gadovi” nastupiće 12. januara u 18 časova kod „New Nork”-a, u prolazu iz Poštanske ulice, u okviru „Warm Up” festivala u javnim prostorima.

„Stefan i akustični gadovi” prvu svirku imali su 2016. na Festivalu uličnih svirača. Kroz isključivo autorski repertoar bave se svakodnevnim,  zaboravljenim pitanjima, slučajnostima i problemima današnjice. Inspiraciju za pesme traže u zapostavljenim temama, koje zaslužuju da se na njih skrene pažnja, kroz jedinstven umetnički izraz. Svoje svirke nazivaju „Karabeima“ jer sadrže scenski izraz. Narativni delovi između pesama, stalna interakcija sa publikom i koreografije daju svakoj svirci ovog benda i pozorišnu formu.

Bend čine: Darko Radojević, pijanista, Eldar Zubčević, gitarista, Aleksandra Lazin, čelistkinja, Staša Blečić, saksofonistkinja, Boris Balan, bubnjar, Julija Petković, perkusionistkinja, Nevena Nerandžić, vokalistkinja,  Đorđe Mitrović, reper i Stefan Ostojić, glavni vokal.

„Warm Up” koncerti desiće se 12. januara na više lokacija u gradu. Lokalni umetnici i bendovi svojim nastupima će najaviti početak godine titule, koja zvanično počinje 13. januara programom u Srpskom narodnom pozorištu, velikim događajem na otvorenom, kao i koncertima na više desetina lokacija.

Ideja je da 12. januara predstavimo Novi Sad kroz muziku i na taj način zagrejemo Novosađane i goste za ono što ih očekuje. Pored benda „Stefan i akustični gadovi”, u okviru „Warm Up” festivala koncerte će održati Love Hunters, UV, Dragon’s Fuel, Šinobusi, Zbogom Brus Li, Killo Killo Banda, Klo Klo, Atheist Rap, Plavi ptičić, Gift, i Josip A Lisac.

Oznake:

Datum

12. јан 2022.
Završen!

Vreme

18:00 - 18:45

Lokacija

New Nork
Bulevar Mihajla Pupina 2, Нови Сад

Organizator

Umetnička asocijacija „Inbox”