stevie whisper

Stevie Whisper / Zastave budućnosti

Nastup DJ-a i producenta Stefana Unkovića poznatijeg kao Stevie Whisper biće održan 30. aprila u Kreativnom distriktu, na Sceni 4 u 23 časa, kao deo programske celine Zastave budućnosti.

Stevie Whisper je DJ/producent, promoter i vizuelni umetnik iz Beograda. Odrastao na hard-core sceni ranih 2000-ih, postao je jedan od stubova lokalne andergraund kulture čija je reputacija počela da se širi dalje kroz rad sa SuperSizeShe, kolektivom koji je približio nezavisnu muzičku scene bliže svom rodnom gradu i započeo mnoge trendove bez kojih bi domaća muzička scena danas bila nezamisliva.

Ariel Pink, Mac De Marco, Dirty Beaches, The Soft Moon samo su neka od imena koja su posetila Beograd kroz aktivnosti njegove koncertne agencije. Poslednjih godina uložio je energiju u istraživanje različitih žanrova savremene klupske muzike. Kao redovan u di-džej kabinama najistaknutijih beogradskih andergraund klubova – 20/44 i Drugstore i kroz svoje klupsko veče YES čije se delovanje ubrzo proširilo i na izdavaštvo, Stefan je stekao reputaciju jednog od najznačajnijih selektora iz ovog dela Evrope.

Detalje o ostalim programima, koncertimaradionicama, plesnim i cirkuskim performansima, revijama i izložbama, koji se održavaju 30. aprila u Kreativnom distriktu, u okviru trodnevnog programa „Zastave budućnosti”, pogledajte na ovom linku.

Podršku programu „Zastave budućnosti” pružili su: IDEA, DDOR, i A1 Srbija.

Foto: Promo

Oznake:

Datum

30. апр 2022. - 01. мај 2022.
Završen!

Vreme

23:00 - 01:00

Lokacija

Scena 4, Distrikt
Bulevar despota Stefana 5, Novi Sad

Organizator

Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”
Internet adresa
https://novisad2022.rs/