Tam / Zastave budućnosti

Koncert pop senzacije današnjice Tam održaće se 30. aprila na Sceni 2 u Kreativnom distriktu, u okviru trodnevnog događaja Zastave budućnosti.

Nakon potpisivanja za Universal Music Serbia u februaru 2020. godine, kantautorka Tamara Popović, poznatija pod umetničkim imenom Tam, u kontinuitetu niže singlove kojima istražuje svoje mesto u pop muzici, upotpunjenoj prizvucima drugih aktuelnih žanrova. Sve dolazi kao rezultat njenog odrastanja u izvođačkim umetnostima i neprekidnog konzumiranja gotovo svih žanrova.

Na singlovima „sve dalje“, „na holdu“, „brži od svega“, „infierno“ i „aj ćao“ radi uglavnom sa bliskim saradnicima –Zicer Inc., Fantom, pocket palma… Ista ekipa zadužena je i za novi EP „refleksija“, sa koga su se do sada izdvojili singlovi „usne uz rebra (na na na)“ i „ne pričaj o nama“.

Osim samostalnih singlova, istakle su se i saradnje „Žad“, sa Zicer Inc., mixtape albuma „Dobar Deal“ i „Viva Mais“ sa Mimi Mercedez.

Podjednaku pažnju Tam usmerava na vizuelni identitet, te do sada donosi spotove za gotovo svaki od singlova na kojima ponovo sarađuje sa proverenom ekipom, sa težnjom da za video budu zaduženi saradnici koji senzibilitetom i vizijom najbolje odgovaraju datom izdanju. Prepoznata i prema svom live nastupu, tam se u proteklom periodu pojavila na velikim lokalnim i regionalnim festivalima kao što su EXIT, Love Fest, Drito u Zagrebu, Gradić Fest…

Detalje o ostalim programima, koncertimaradionicama, plesnim i cirkuskim performansima, revijama i izložbama, koji se održavaju 30. aprila u Kreativnom distriktu, u okviru trodnevnog programa „Zastave budućnosti”, pogledajte na ovom linku.

Podršku programu „Zastave budućnosti” pružili su: IDEA, DDOR, i A1 Srbija.

Oznake:

Datum

30. апр 2022.
Završen!

Vreme

20:00 - 22:00

Lokacija

Scena 2, Distrikt
Bulevar despota Stefana 5, Novi Sad

Organizator

Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”
Internet adresa
https://novisad2022.rs/