Testament

Američki thrash metal sastav Testament, nastupiće 25. jula u SKCNS Fabrika, sa početkom u 20 časova.

ULAZNICE.

Bend je osnovan 1983. godine pod imenom Legacy. Grupa se često opisuje kao jedan od najpopularnijih i najuticajnijih bendova scene, kao i jedan od vodećih sastava drugog thrash metal talasa. Takođe su spominjani kao jedan od „velikih osam” thrash metala, zajedno s grupama Metallica, Megadeth, Slayer, Exodus, Overkill i Death Angel.

Nakon što su 1986. potpisali za Megaforce Records i promenili ime iz Legacy u Testament, izdaju svoj debitantski album „The Legacy”, a u američki mejnstrim ušli sa svojim sledećim albumom „The New Order” iz 1988. godine. Naredna četiri studijska albuma „Practice What You Preach” „Souls of Black”, „The Ritual” i „Low” takođe su bili uspešni, kao i dva iz prošle dekade – „Dark Roots of Earth” i „Brotherhood of the Snake” – koja su ušla među 20 najboljih Billboard 200 liste. Svoj poslednji, dvanaesti studijski uradak „Titans of Creation” objavili su 2020. godine, a sve ukupno su do sada prodali preko 14 miliona primeraka svojih izdanja širom sveta. Trenutno rade na novom albumu.

Aktuelnu postavu benda čine gitaristi Eric Peterson i Alex Skolnick, pevač Chuck Billy, basista Steve Di Giorgio i bubnjar Chris Dovas.

 • 00

  dana

 • 00

  sati

 • 00

  minuta

 • 00

  sekundi

Oznake:

Datum

25. јул 2024.

Vreme

20:00

Lokacija

Studentski kulturni centar Fabrika
Bulevar despota Stefana 5, Нови Сад
Kategorija